Suç örgütü lideri evinde ölü bulundu

Tayland’ın Phuket kentinde oturan suç örgütü lideri 70 yaşındaki Pian Keesin, evinde ölü bulundu.

Suç örgütü lideri evinde ölü bulundu
Suç örgütü lideri evinde ölü bulundu
GİRİŞ 07.10.2014 20:27 GÜNCELLEME 07.10.2014 20:27

Ülkede bir dönem Paton Belediye başkanlığı yapan Pian Keesin, ancak adını asıl suç örgütü lideri olarak duyurdu. Bölgenin en pahalı mevkiisi olarak bilinen Rock Garden Phuket Bypass sitesindeki evinin banyosunda bugün öğlen saatlerinde ölü olarak bulundu.

Keesin’in cesedi ilk testlerin yapılması için önce Vachira Phuket Hastanesi'ne, oradan da otopsi için Surat Thani Hastanesi'ne yollandı. Mafya liderini sabah saat 10.30'da evinden arıyan bir akrabası cevap alamayınca, şoförü ve beraberinde bir kişi ile evine gitti. Kilitli olmayan eve giren akrabası suç örgütü lideri Keesin'i banyoda ölü olarak buldu.

Keesin eşini sabah 05.15’te aradığı ve ilk tespitlere göre sabah telefonla görüştükten sonra duş almak için girdiği banyada ayağı kayarak kafasını zemine çarptığı sanılıyor. 

Ünlü mafya babasının kronik astım hastası olduğu ve sürekli tedavi altında olduğu belirtildi.

Geçen Ağustos ayının sonlarında Keesin’in Phuket’teki evine ve ofislerine 100’den fazla polis ve asker baskın düzenlemişti. Keesin hakkında taksi ve gasp çetesi kurmak, şike yapmak ve yaptırmak ve vergi kaçakçılığı başta olmak üzere bir konuda açılmış davaları bulunuyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?