Akıl almaz olay! Bebeği yerken yakalandı

Akli problemler yaşadığı tahmin edilen Çinli kadın bebeğinin kolunu yerken hemşireler tarafından yakalandı.

Akıl almaz olay! Bebeği yerken yakalandı
Akıl almaz olay! Bebeği yerken yakalandı
GİRİŞ 05.12.2014 14:36 GÜNCELLEME 05.12.2014 16:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çin’de yaşanan akılalmaz olayda, bir anne doğumdan sadece bir kaç gün sonra bebeğinin kolunu yerken yakaladı. Şoke olan hemşireler, Li Zhenghua ismindeki 24 yaşındaki kadını dişlerini bebeğin koluna geçirmiş halde yakaladı. Hemşire bebeği kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayınca alarm verildi. Doktorlar kadının ağzını açmak için güçlü bir sakinleştirici enjekte etti.

Çin’in Guangdong Bölgesi’nde Shenzhen’de meydana gelen olay, kadının sokakta doğuma sadece birkaç gün kala bulunması üzerine yaşandı. Hastaneye götürülen kadın doğum yaptı, hemşireler kadının ailesiyle irtibat kurmaya çalışıyordu.

Kadının hastanedeki üçüncü gününde, hemşire kadını bebeğin kolunu kadının ağzında yakaladı.

Hastane sözcüsünün bebeğin sağlık durumunu açıklarken anlattığı detaylar kan dondurdu: “Gerçekten şoke edici. Bebeğin kolu oldukça kötü yaralanmış ve ısırığın sonucunda sadece yara yok kanama da var. Şans eseri doktorlar kadının ağzına bir cisim yerleştirerek dişlerin birleşmesini engelledi. Kadına sakinleştirici verildi, bebek güvenli bir yere alındı.”

Polisten yapılan açıklamada ise kadının kayınvalidesi tarafından ‘garip davranışları sebebiyle’ sokağa atıldığı belirtildi.

YORUMLAR 10
  • tarafsız taraf 9 yıl önce Şikayet Et
    çinliler için normal bir durum bu yedikleri yemek zaten insan eti köpek eti, domuz eti, böcek kurbağa,solucan yılan, karga kısacası bizim dinimizde haram olan herşeyi onlar yiyebiliyorlar. Pis mahluklar...
    Cevapla
  • Eda nur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla
  • msafir 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim korumuş o bebeği allahım sen o insana yardım et .........:(:(:(:( kanım dondu haberi okuyunca..:(:(:(
    Cevapla
  • saçma 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu çinlilerin cenin yediğini iddia edilmesi alay konusu olacak bir mevzu, internet ortamında dolaşan fotograflar bir film seti için hazırlanmış sahneden ibaret bazı işgüzarlarda ciddiymiş gibi haberini yapıp, bu gülünç şehir efsanesini ortaya çıkardı maalesef. Börtü böcek, bilimum haşerat yedikleri doğrudur ama cenin yemeleri söz konusu değil. Çinlilere falan da söyleyip gülünç duruma düşmemeniz için uyarayım dedim.
    Cevapla
  • RUHİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaten normalde yedikleri de bu. Cenin yerler, Fare yerler, Solucan, Yılan vsvs. Alışaknlık bu...
    Cevapla
  • ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    yine kızacaksınız ama ben yine bildiğimi söylim..bu haber yecüc ile mecücün habercisi.ahir zamandayız.mehdi görevde .deccal tam gücüyle saldırıyor.mesih zaten mehdinin sır küpü olarak çalışıyor.bu zamanda çıkacak olan yecüc mecücte çıkıyor.uyanınnnnnnnn
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    uyandık, ee sonuç!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!