Uçaktan indirilen kabin amiri konuştu

Fındık servisini yanlış yaptığı için patronun kızı tarafından azarlanan kabin amirinin diz çöküp özür dilemeye zorlandığı ortaya çıktı.

Uçaktan indirilen kabin amiri konuştu
Uçaktan indirilen kabin amiri konuştu
GİRİŞ 14.12.2014 15:00 GÜNCELLEME 14.12.2014 15:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kore Havayolları’nda geçen hafta fındık servisini yanlış yaptığı gerekçesiyle patronun kızı tarafından azarlanan Park Çang-jin adlı kabin amiri, uçaktan indirilmeden önce diz çöküp özür dilemeye zorlandığını söyledi.

Aynı zamanda Kore Havayolları’nın Başkan Yardımcısı olan Heather Ço, New-York’tan Güney Kore’nin İnçeon kentine giden uçak kalkış için pistte ilerlerken, business class’ta fındığın tabak yerine paketle servis edilmesine öfkelenmişti.

Uçağı durdurtup kabin amirini indiren Ço, tepkiler üzerine özür dilemiş ve istifa etmişti.

Kore Havayolları’nın sahibi Yang Ho Ço da, ‘hem şirketin yönetim kurulu başkanı hem de bir baba olarak’ özür dilemişti.

‘Olanları değiştirerek anlatmamı istediler’
Dünya genelinde yankı uyandıran olayla ilgili olarak ilk kez Güney Kore televizyonu KBS’e konuşan Park Çang-jin, şirketin olayı farklı şekilde anlatmasını istediğini söyledi.

Patronun kızına itiraz etmeye cesaret edemediği için diz çöküp özür dilediğini söyleyen Çang-jin, New York’tan başka bir uçakla Güney Kore’ye döndüğünü söyledi.

Çang-jin’e göre daha sonra bazı şirket yetkilileri evine gelip ifadesini değiştirmesini istedi. Kabin amirinden, Ço’nun hakaretamiz ifadeler kullanmadığı ve uçaktan kendi isteğiyle indiğini söylemesi istendi.

Park Çang-jin, "Daha önce böyle bir aşağılanmaya maruz kalmayanlar, bu duyguyu anlayamaz” dedi.

Kore Havayolları, başlangıçta Ço’yu savunmuş, başkan yardımcısı olarak uçağın hizmet kalitesinden sorumlu olduğunu belirtmişti. Ancak şirket daha sonra özür yayımlamıştı.

Bu arada, Heather Ço'nun bizzat özür dilemek için kabin memurunun evine gittiği, ancak evde bulamayınca not bıraktığı belirtiliyor.

YORUMLAR 15
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu adam samsung da üretse adam adam olmadıktan sonra insani melekelerini kayıp ettikten sonra hundai olsa ne olur boş yani özendiğimiz insanlara bak ne ruh halleri var içlerine bir girilse ne sapıklıklar duyurlur görülür bu hastalıklı bir beyin yapısı çünkü bize uymuyor abicim.
    Cevapla
  • suleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    nuri fitneci yalanci iftiraci yaziklar olsun sana
    Cevapla
  • CENGİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    nuri'nin yazdıklarının neresi yanlış? altına aynen imzamı atarım. asıl yalancıları, fitnecileri, hırsızları çok iyi tanıyoruz biz.
    Cevapla
  • Gandi 9 yıl önce Şikayet Et
    Birde chp milletimizze yapilan zulumlerden diz cöküp parlementoda özür dilese,belki belki iktidar olur.
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu fındık nasıl servis ediliyormuş çok merak ettim şimdi?
    Cevapla
  • ahmetdemokrat 9 yıl önce Şikayet Et
    artık ülkemzizde de kadın şiddeti had safhaya ulaşmıştır.şiddet denince akla hemen fiziksel şiddet gelmesin.yasalarımız kadınlara öyle haklar vermiş ki.ülkemizde evin geçimini erkek sağlıyor.fakat kadınlar ev ileri ile ilgilenmiyor erkeğe karşı geliyor.erkek bu durumda şiddet uyguluyor,kadın kocayı evden uzaklaştırıyor.boşanma durumunda kadın erkeğe son darbeyi vuruyor.yasalarımıza göre servetin yarısını,nafakayı,tazminatı, ve çocuğu alıyor.işte genelde şiddet ve cinayetler bu noktadan sonra başlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı