Kim Jong'dan Obama'ya "kuduz köpek" benzetmesi

Kuzey Kore lideri Kim, ABD Başkanı Obama’nın Pyongyang rejiminin çökeceğine ilişkin yorumu sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Kim Jong'dan Obama'ya "kuduz köpek" benzetmesi
Kim Jong'dan Obama'ya "kuduz köpek" benzetmesi
GİRİŞ 31.01.2015 13:16 GÜNCELLEME 31.01.2015 13:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Barack Obama için geçen ay maymun benzetmesi yapan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bu kez de "Havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde beklemeyeceğiz" dedi.

"KUZEY KORE SAVAŞA HAZIR"

Kuzey Kore lideri Kim, ABD Başkanı Obama’nın Pyongyang rejiminin çökeceğine ilişkin yorumu sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Kim, sosyalist yönetim sistemlerini eleştiren Obama’ya cevaben, “Kuzey Kore konvansiyonel silahlarla, nükleer silahlarla her türlü savaşa hazırdır” dedi.

"OBAMA'YA: HAVLAYAN KUDUZ KÖPEK"

Ülke olarak "havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde beklemeyeceklerini" belirten Kim, mücadeleye hazır olduklarını ifade etti.

Obama geçtiğimiz hafta Beyaz Saray’da yaptığı açıklamada Kuzey Kore rejiminin çökeceğini ve yeryüzünden daha çok izole edilerek dışlanmış bir ülke haline geleceğini iddia etmişti.

YORUMLAR 7
  • orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Babanda iyi sallardı hayali füzeleri herşey aslına çekermiş sende babandan aşağı sallamıyorsun.iran gibi bir kaç palavrada sen salla ben şöyle vururum söyle vururum pişman ederim ve daha niceleri..
    Cevapla
  • süzer başaran 9 yıl önce Şikayet Et
    senin amerika hep nedense kendinden güçsüz ülkerle savaşıyor.sıkıysa iran ve kuzey koreyele savaşsa ya...
    Cevapla
  • cahil 9 yıl önce Şikayet Et
    sallayanlar belli karninizla kunusuyorsunuz. beyninizle konusun öyle bir savas hayatta baslamaz ikisininde sonu olur.teknoloji artik sade abd de kalmadi dünyaya yayildi,türkiye yillardir dünyaya acik bir ülke hani silahi atomu,kore ise dünyaya kapali bir ülke olmasina ragmen nasil sahip oldu abd yi abd yapan japonyaya attigi atom oldu bir atomda kore abd ye atar neden olmasin atom bombasi havada vurulsa dahi yeryüzüne etkisi vardir olmasa osmanli bitmezdi abd bir sekilde bitecek dünyaqya hakimiyetlik sirasi cine gececek
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD Kuzey Korenin uzun menzilli füzelerinden korkuyor. Kendini Elektromanyetik dalgalardan korumalısın Kim...
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    kuzey kore 8000 km menzile sahip olan füzeleri lazere yakalanmıyor.
    Cevapla
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    kuzey kore çinin maşasıdır.çin açıktan amerikaya tepki almak istemiyor .Çünkü ikiside BM üyesidir.Sygınlık bozulmasın hesabıdır belkide... ama çin kuzey çok iyi kullanıyor.
    Cevapla
  • hasan dinler 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam uçmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!