Kuzey Kore zafer ilan etti

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-Un, ülkenin nükleer gücünün tamamlandığını belirterek, bunun Kuzey Kore için tarihi bir zafer olduğunu ilan etti.

Kuzey Kore zafer ilan etti
Kuzey Kore zafer ilan etti
GİRİŞ 13.12.2017 11:39 GÜNCELLEME 13.12.2017 17:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-Un, Pyongyang'da savunma sanayi işçilerinin ve bilim insanlarının bir araya geldiği ulusal toplantıda zaferini ilan etti.

 

 

Kim, Kuzey Kore'nin atom bombaları, hidrojen bombaları ve Hwasong-15 kıtalar arası balistik füzeler gibi stratejik silahları bağımsız bir şekilde geliştirdiğini ve nükleer güçlerinin tamamladığını söyledi. Kuzey Koreli lider silah geliştirme programını İşçi Partisi ve Kuzey Kore halkı için büyük bir tarihi zafer olarak nitelendirdi. Kim ayrıca, Kuzey Kore Savunma Sanayindeki bilim insanları, mühendisler ve işçilerden daha fazla teknoloji ürünü silah üretmesi ve ülkenin nükleer gücünü arttırması çağrısında bulunarak, dünyanın en güçlü nükleer ve askeri gücüne ulaşacaklarını söyledi. Bunun yanında savunma sanayisini geliştirmek için yerine getirilmesi gereken uzun vadeli hedeflerin olduğunu da belirtti.

YORUMLAR 10
  • Osmanlı24 6 yıl önce Şikayet Et
    bir zalimi ancak bir zalim yok eder, herzaman yanındayız abd kafirini yok et tez zamanda yok etki dünyaya adalet gelsin.
    Cevapla
  • ttttt 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle. Tez zamanda abd ye indir ilk füzeni.
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    kucuk eniste helal sana gulen adam
    Cevapla
  • Yok olasın 6 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum bu adamı işte türkiye nin müttefiki böyle ülkeler olmalı ne amerikası ne avrupası hepsi düşman ülkeler binlerce şehidimizin kanı var ellerinde yok olasın tez zamanda amerika inşallah
    Cevapla
  • leo 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika sana la lu yapıyormuş..ver nüleeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı