ABD'den şok uzaylı itirafı

Ünlü bilim adamı ölmeden önce “Area 51” olarak adlandırılan askeri üstte uzaylıların varlığıyla ilgili itiraflarda bulundu

GİRİŞ 29.10.2014 13:45 GÜNCELLEME 29.10.2014 13:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Ağustos ayında kaydedilen videoda ABD’li ünlü bilim adamı Boyd Bushman bu merkezde mühendis olarak çalışırken gizlice ele geçirilmiş uzaylıların fotoğraflarını yayınladı. Bushman ABD’li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen Area 51 merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilimadamının varlığına şahit olduğunu söyledi.

Boyd Bushman çekilen fotoğrafları delil olarak göstererek kayıt altına aldığı videoda Area 51 merkezinde ele geçirilen uzaylıların iki tür olduğuna işaret etti. Uzun parmaklara ve perdeli ayaklara sahip olanların “Quintumnia” adlı bir gezegenden dünyaya geldiklerini ileri süren Bushman Nevada’daki üste çalışanların bunları iki gruba ayırmasının nedeni olarak da birinin dünyalılara daha yakın olduğunu diğer grubun ise daha düşmanca bir tavır gösterdiğini iddia etti.

40 yılı aşkın tetkik ve patent üzerine çalışmalar yapan Boyd Bushman aralarında Hughes Aircraft, General Dynamics, Lockheed Martin ve Texas Instruments gibi şirketlerde önemli araştırmalarda bulundu.Bushman’ın bu itiraflarına ABD’den henüz bir yalanlama gelmedi.

YORUMLAR 7
  • bhdr 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabikide evren ucsuz bucaksız değil ve ucsuz bucaksız gezegende yalnız olduğumu düşünecek kadar bencil de değilim fakat bu resimler fake gibi. Nedenini soracak olursanız dünya dışı hiçbir metaryele çıplak elle dokunmaz bilim adamları. Dikkat ettiyseniz meteorlara bile kalın eldivenle dokunulur radyoaktivite yüzünden. Resimlerden birinde uzaylı diye tanıılan varlığın kafasının altına elini koyup fotoğraf çekilmiş biri var.
    Cevapla
  • kolibri 9 yıl önce Şikayet Et
    adb de daha önce çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışmış ve emekli olmuş kişilerin youtube ta ufolar konusunda itiraf vari pekçok videosu bulunmaktadır ancak son zamanlarında yapılan bu itiraflar doğruluklarına kanıt değildir yaptıkları açıklamalar masal ve palavradan gerçekleri saptırmaktan başka bir şey değildir.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğüm her Uzaylı fotoğraflarının birbirine benzemesi de, doğru olma şansını arttırıyor diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • H.B.V. 9 yıl önce Şikayet Et
    BU şahıs ölmeden önce bunları açıklaması doğruluğunu gösteriyor?..zaten kainatda sadece Dünyada canlı olması hiçde mantıklı değil? çünkü bizim zaman farkından farklı zamanlar olabilir? göremediğimiz gezegenlerde herhalde canlı olabilir? ALLAH ucsuz bucaksız kainatı kimbilir ne canlılarla alemlerle donatmıştır...bunu bizim aklımız almaz.
    Cevapla
  • Murat Bulat 9 yıl önce Şikayet Et
    Uzaylıların var olup olmadıklarıyla ilgili bilgim yok diyebilirsiniz ama asla uzaylılar yok diyemezsiniz. Evrende bıraknı güneş sistemini samanyolu galaksisi bile yok hükmündeyken dünyanın durumunu düşünün bir. Bu kadar büyük bir evrende tek başımıza olduğumuzu düşünmek pek mantıklı değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi