Kanlı ay tutulmasına hazır olun!

Ay tutulması astrolog ve astroloji meraklılarını harelkete geçirdi.

Kanlı ay tutulmasına hazır olun!
Kanlı ay tutulmasına hazır olun!
GİRİŞ 23.03.2015 13:08 GÜNCELLEME 23.03.2015 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güneş tutulmasının aastrolojik etkilerinin özellikle merakla beklendiği bugünlerde sırada bir başka doğa olayı var 4 Nisan'da gerçekleşmesi beklenen ve "kanlı ay tutulması" olarak tabir edilen ay tutulmasında yine inanılmaz olaylar ve astrolojik gelişmeler bekleniyor.

Peki güneş ve ay tutulmalarının ortasında kalan dünyada neler oluyor Ay tutulması burçları, dünyayı ve doğa olaylarını nasıle tkiler Güneş tutulmasının depremi tetikleyeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü Ay tutulmasında aynı etkiden söz edilebilir mi İşte cevapları...

Mercure İstanbul Altunizade Otel'de, bu yıl 4'üncüsü gerçekleşen Uluslararası Astroloji Günleri'nde, uluslararası astrologlar, 20 Mart güneş tutulmasından sonra 4 Nisan'da gerçekleşek ay tutulması aralığında yani tutulmaların tam ortasında olduğumuz zaman diliminde dünya ve Türkiye ile ilgili ön görülerini paylaştı.

"DUYGUSAL TÜRBÜLANSA GİRECEĞİZ"

Sabah gazetesinin haberine göre, astroloji uzmanlarının ortak mesajı "duygusal türbülansa gireceğiz dikkat, sakin olun" yönünde oldu. 

DEPREM OLACAK MI?

Astroloji Okulu Kurucusu Astrolog Öner Döşer, yeni ay ve dolunay zamanlarında manyetik etkileşimin fazla olduğuna dikkat çekerek "Bundan yer manyetik alanları daha fazla etkilenir. Ama her tutulmada deprem gibi felaketler olur diyemeyiz. Büyük depremlerin tarihlerini tutulmalarla karşılaştırdığımız zaman bunların çok denk geldiğini söyleyemeyiz. Ama denk gelenklerde var.Güneş tutulmalarının etkisi ortalama bir yıllık periyotta kendini gösterir. Ay tutulmalarında ise 6 ay sonrasını etkiler. Bu kapsamda doğal afetleri beklemek yanlış olur. Ama ay tutulmaları dizilen gezegenler ve dik ve karşıt açılar çalkantılı zamanlara işaret eder. Bu dönemde doğal afetlere de açık bir zaman dilimidir" dedi.

SEÇİM YORUMU

Güneş tutulmasının ve 4 Nisan'da gerçekleşecek ay tutulmasının ülkemiz açısından etkilerinin politika, ekonomi ve sosyolojik olaylar üzerinde daha fazla olacağını söyleyen Döşer "Türkiye'nin çıkışta olduğu bir dönem. Önümüzde seçim var. Seçim önemli ama seçim sonrası daha da önemli.Seçimlerde AK Parti en yüksek şansa sahip. Diğer partilerde büyük bir değişim yok. Sadece MHP'de belki biraz oy artımı olabilir. Ağustos-Eylül aylarından sonra önemli kavşaklar var önümüzde. 2030'a kadar sürecek bu. 2016-2017'de Türkiye'de türbülans var. Sonra dengeler oturacak. Tartışılan Başkanlık Sistemi gelecek. Türkiye kendi bulunduğu bölgede liderliğe oynuyor. 2016-2017 ekonomide ABD ve Avrupa'da da zorlanma var. Bu Türkiye'yi de etkileyecek. 2020'de Çin'in liderliği ortaya çıkıyor. Türkiye'ye fırsatlar sağlayacak. Ay tutulmasında da kadınlarla ilgili konular ön plana çıkabilir" dedi.

2020'DE MUHTEŞEM KAVUŞUM

Döşer'e göre, "2020'den sonraki döngüde astroloji akademik anlamda günlük hayat içinde daha da çok yer alacak. 1990'dan bu yana Avrupa ve Amerika'da üniversitelerde ders olarak veriliyor.Batı astrolojisine göre 2020'de kova burcunda muhteşem kavuşum yaşanacak. Yeni bir döngüye giriliyor. İnsanoğlunun bilgi düzeyi değişecek. Var olan eğitim sistemi değişecek. Paraya dayalı ekonomi sistemi bilgiye dayalı düşünceye dönüşecek"

"ÇOK TEHLİKELİ ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ"

Büyük Britanya Astroloji Derneği Başkanı Roy Gıllett, dünya astrolojisi açısından çalışmalar yaptığını söyleyerek "Çok tehlikeli zamanlardan geçiyoruz. Çünkü tutulma balık burcunun son döneminde gerçekleşiyor. Zaten dünya açısından 3 yıldır zorlayıcı etkiler vardı. Tutulmadan 3 gün önce Uranüs-Plüton karesini yaşadık. Bugünlerde birbirimize karşı lütfen çok sabırlı olalım. Güneş tutulmadan sonra koç burcuna geçiyor. Dünya için 2009'dan itibaren değişim rüzgarları var. 2012'de Uranüs-Plüton kareleri yaşanmaya başladı. Gündemde Benyamin Netanyahu'nun tekrar seçilmesi vardı. Ortadoğu ve Türkiye açısından tehlikeli zamanlar. Netanyahu barışa yönelik bir yaklaşım getirmez. Finansal açıdan bakacak olursak dünya şuanda kendini kandırıyor. 2014 yılına kadar ekonomik açıdan çalkantılı bir dönem . Kapitalizmin temelleri sarsılacak. Türkiye haritasına baktığımda Türkiye çok özel bir role sahip. Ortadoğu ve ABD açısından denge unsuru. Doğu ve batı olmak üzere Türkiye'nin iki yüzü var. Bunun farkında olursa başarılı olur" dedi.

"TÜRKİYE'DE KADINLARI İLGİLENDİREN KONULAR ÖN PLANA ÇIKABİLİR"

Uluslararası Astroloji Araştırmaları Derneği Sırbistan Temsilcisi Kepler Kolej Eğitmeni Robert Currey de 4 Nisan'da gerçekleşecek ay tutulmasını değerlendirerek "Lakabı kanlı ay tutulması. Ay süper ay durumunda ve dünyaya çok yakın. Ayın manyetik çekimi çok etkili. Dünyaya bu kadar yakın olması hormonlarda, dolaşım sisteminde etkili olacak. Duygusal çıkışlara yatkın olduğumuz bir dönem. Daha hassas, kırılgan bir dönemde olacağız. Duygusal anlamda türbülansa gireceğiz.İnsan ilişkilerinde kopmalar, bozulmalar yaşanabilir. Hukuki olaylarda yükselecek. Türkiye'de kadınları ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Sakin olun" dedi.

YORUMLAR 5
  • inji 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya allah askina ??
    Cevapla
  • Özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hdp kapatılmalı bölücülük yapmaktan başka birşey bilmiyorlar
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Güneş'in batması akşam namazının vakti olması gibi bu gibi hadiseler husûf ,küsuf namazlarının vakitleridir.biz ibadeti yapalım türbülansa falan girmeyiz Allah'ın izniyle
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hdp barajı geçerse başkanlık hayal
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ay tutulması haberinde astronomi ile ilgili insanların beyanlarını okumak isteriz, astrologların değil. İnsan karakterini 12'ye ayırıp saçma sapan yorum yazan insanların beyanları kime gerek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...