NASA: Uzaylılarla tanışmaya az kaldı!

Amerikan Uzay Ajansı NASA’dan bilim insanları gelecek 10-20 yıl içinde uzaylılarla tanışacağımızı tahmin ettiklerini açıkladı.

NASA: Uzaylılarla tanışmaya az kaldı!
NASA: Uzaylılarla tanışmaya az kaldı!
GİRİŞ 08.04.2015 13:28 GÜNCELLEME 08.04.2015 13:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

NASA’nın önde gelen bilim insanlarından Ellen Stofan, Washington’da yaptığı konuşmada, “Gelecek 10 yıl içinde Dünya dışında yaşam olduğuna dair güçlü verilere ulaşacağımıza ve 10 ila 20 yıl içinde de kesin kanıtı elde edeceğimize inanıyorum” dedi. 

Stofan “Nereye bakacağımızı biliyoruz, nasıl bakacağımızı biliyoruz ve büyük oranda bu arayışta ihtiyaç duyulan teknolojiye de artık sahibiz” dedi. 

NASA’nın Heliofizik Bölümü Direktörü Jeffery Newmark da “Artık soru uzayda yaşam bulup bulmayacağımız değil, bu yaşamı ne zaman bulacağımız” dedi. 

Newmark, “Ancak burada küçük yeşil adamlardan değil, mikroplardan bahsediyoruz” diyerek sözlerine devam etti.

YORUMLAR 19
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    hayret bildiren kelimelere gerek yok. ''zaten tanışıyoruz''
    Cevapla
  • galyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    paniğe gerek yok zaten pek çoğu aramızda. belkide arkadaşınız, komşunuz..., ...., veyahut patronunuz da bir uzaylı olabilir.
    Cevapla
  • musa can 9 yıl önce Şikayet Et
    yau DÜNYADA KLIMA BOZULMUS KIS YAZ BELIDEYIL HELE BUNUN AYARINI YAPIN AKILILAR BECERE BILIYOMUSUNUZ; SUME HASA NERDEYISE ALLAHIN ISINI ALACAKLAR IKINCI TANRI !!!
    Cevapla
  • Yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dertleri, insanları dinden nasıl uzaklaştırırız...
    Cevapla
  • uzaylılar gelse dine ne mi ne olur? 9 yıl önce Şikayet Et
    uzaylılar gelse ne olur, dinin amacı kainatı açıklamak değil ki, amaç ölüm gibi katlanılması zor korkuları, yaslı ölü yakınlarını, ölünce ne olur diyen genç beyinleri teselli etmek . Uzaylılar gelse , ölünce tamamen yok olma, hiç olma, varoluşun dayanılmaz anlamsızlığı korkusuna sahip 2 kişi bile kalsa yine de devam eder büyük ihtimalle yeni bir tevil veya tarikatla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi