Pentagon'dan UFO açıklaması: Şüphemiz yok!

Pentagon'un, UFO'ları araştıran özel programının ortaya çıkmasının ardından programın direktörü UFO'ların varolduğuna dair şüphe bulunmadığını söyledi.

Pentagon'dan UFO açıklaması: Şüphemiz yok!
Pentagon'dan UFO açıklaması: Şüphemiz yok!
GİRİŞ 26.12.2017 00:50 GÜNCELLEME 26.12.2017 00:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) tanımlanamayan uçan cisimleri (UFO) araştıran özel programının ortaya çıkmasının ardından programın direktörü UFO'ların varolduğuna dair şüphe bulunmadığını söyledi.

Pentagon motor gücüyle çalıştığına dair hiçbir işaret olmadan aşırı hızla uçan cisimlerle ilgili belgeler hazırladığını söylediği İleri Uzay Tehdidi Tanımlama Programı'nın (AATIP) 2012'de kapatıldığında ısrar ediyordu.

AATIP Direktörü Luis Elizondo ise görevinden sadece iki ay önce ayrıldığını belirtti.

"MAKUL ŞÜPHENİN ÖTESİNDE"

Amerikan ve İngiliz medyasına konuşan Pentagon yetkilisi, 'insanlığın sahip olduğundan çok daha ileri teknoloji kullanan UFO'ların varlığının makul şüphenin ötesinde olduğunun kanıtlandığından' söz etti. Elizondo, ''UFO'ların oluşturduğu potansiyel tehdit karşısında ülkelerin bilinçli olması gerek'' uyarısı yaptı.

"NÜKLEER TESİSLER, ENERJİ SANTRALLARI"

UFO'ları kullananların insan olmadığının net olduğunu, dolayısıyla bunların nereden geldiği sorusunun sorulması gerektiğini dile getiren AATIP Başkanı, UFO'ların görülmesinin yoğunlaştığı coğrafi sıcak bölgeler olduğunu, zaman zaman nükleer tesisler ve enerji santralları üzerinde yoğunlaştığını, UFO'ların görülmesinda ortak unsurlar bulunduğunu anlattı.

"AŞIRI HIZ VE MANEVRA KABİLİYETİ"

Bunları 'aşırı manevra yeteneği, ses patlaması olmadan sesten hızlı sürat, saatte 8 bin mile ulaşan hız, kumanda yüzeylerinin olmaması' diye sıralayan Elizondo, elde ettikleri bu verilerin radar sinyalleri verileri, savaş uçaklarının kamera görüntüleri ve çok sayıda görgü tanığı tarafından desteklendiğini söyledi. ''Hiçbir zaman düşmanlık sergilemediler, ama bu dünyada kimsenin yapamayacağı şekilde manevra yapmaları karşısında bir şeyler gerçekleşebileceğine dair tetikte ve bilinçli olunmalı'' dedi.

EKİMDE MATTIS'E İSTİFA MEKTUBU VERDİ

2004 tarihli 'UFO karşılaşması' görüntülerinin tanıklarından olan eski donanma pilotu David Fravor'u geçen hafta UFO gördüğünden kesinkes emin olduğuna dair CNN'e demeç verdiği için 'ulusal kahraman' ilan eden Elizondo, AATIP'yi etrafında oluşturulan aşırı gizlilik yüzünden ekimde terk ettiğini belirtti. Savunma Bakanı James Mattis'e yazdığı istifa mektubunda ''Bu mesele için niye daha fazla zaman ve çaba harcamıyoruz? Bu fenomenin becerisini ve niyetini belirlemek hem silahlı kuvvetlerin hem de ulusun yararına olacaktır'' dedi.

"HAVADAKİ HER TUHAFLIK, UZAYLI OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

Bazı başka uzmanlar ise UFO görmenin gerisinde genellikle dünyevi bir açıklama olduğunu, olmadığı zaman da bunu illa uzaylıların varlığının kanıtı olarak değerlendirmemek gerektiğini söylüyor.

YORUMLAR 10
  • Melih 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzay adını taktığımız karanlığı anlamak yada içinde bulunduğumuz ismine yaşam dediğimiz durumu anlamak mümkün değil! Sadece anlamsız yorumlar üretip anlamsız fikirler edinip çevresine birikiyoruz. Bir tavuk çiftliğinden alınan işlenen tavuklar durumu nasıl farkında değilse bizde bu gezegen sandığımız ortamda aynı durumda olabiliriz. Ufoları taş devrinde taşlara çizmişler yada 500 yıl önce adam yağlı boya tabloda ufo resmetmiş kısaca varlar belli!!! 1000 lerce foto görgü tanığı olay vs. %100 varlar... bizler tavuk senaryomuzda yem yemeye devam etmeliyiz belki gelecekte onlar bizlerle iritibat kurarlar...
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi denedikleri silahlara uçaklara alt zemin hazırlıyorlar... Yerseniz...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    kedidir o kedi
    Cevapla
  • GÖRELE... 6 yıl önce Şikayet Et
    bence UFO üzerinden sinsi planları vardır tabiki müslümanlara müslüman uyuma...
    Cevapla
  • hlt01 6 yıl önce Şikayet Et
    bence onlar da bizi evrenin çeşitli yerlerinden gelip ziyaret edip gidiyorlar. tanıma anlama öğrenmeye çalışıyor olabilirler yüz yıllardır.
    Cevapla
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar da değil. Bu Trump ın UFO su bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!