Van

Başkan Yardımcısı Çoban, Başkale'de toplantı düzenledi

18:03 05 Ekim 2015
Başkan Yardımcısı Çoban, Başkale'de toplantı düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı toplantıların 11'incisini Başkale'de gerçekleştirdi.

Başkale'de konuşan Van Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, kentte çalışmalara tüm aktivist, ekolojist ve diğer tüm yapıları katmanın önemini anlattı.

Gürpınar, Çaldıran, Muradiye, Erciş, Saray, Özalp, Tuşba, Edremit, Çatak, Gevaş ve Başkale ilçelerinde toplantılar düzenleyerek 2015 yılı çalışmalarını değerlendirdiklerini anlatan Çoban, 2016 yılında yapılması gereken çalışmalarla ilgili de ön bilgiler aldı.

Çoban, şöyle konuştu:

"Tüm dinamiklerle görüşerek yeni bir planlama çıkaracağız. 2016 ile ilgili tüm kesimlerden öneriler alacağız. Çalışmalarımızı bütçemize göre düzenleyerek bununla ilgili karar alacağız. Biz 'kurucu belediye' kimliği ile hareket ettik. 2016'yı 2015 realitesi üzerinden kuracağız. Bununla birlikte klasik belediyeciliğini aşmak istiyoruz. Daha az bütçe ile çok iş yapmamız gerekiyor. Bu kentte gönüllüler kervanının oluşması gerekiyor."

Daha sonra konuşan Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler, zorlu bir süreç yaşadıklarını ancak bu zorlu sürecin sonunda önemli çalışmaların ortaya çıktığını vurguladı.

Toplantıya Başkale Belediyesi Başkanı İhsan Güler, VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları katıldı.

Toplantıda yıl boyunca ilçede yapılan çalışmaların sunumu yapıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.