Van

Vanlı kanocu milli takıma seçildi

09:54 07 Ekim 2015
Vanlı kanocu milli takıma seçildi

 Türkiye Kano Federasyonu'nun Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlediği "Kano Milli Takım Seçme Yarışları"nda dereceye giren Vanlı sporcu Sedat Serban mili takıma seçildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli, Sakarya, Adana, Muğla, Antalya, Rize ve Samsun'dan 58 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışlarda sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün de ilk kez katıldığı yarışmada, Vanlı sporcusu Sedat Serban 2 bin metre yarışını dördüncü olarak tamamlayarak Türkiye Kano Milli Takımına girmeye hak kazandı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kano Antrenörü Ünal Elver, Serban'ı başarısından dolayı tebrik ederek, "Sporcumuz milli takıma seçilerek bizlere en güzel hediyeyi verdi. İlimizde ilk defa 6 aylık bir çalışmanın sonucunda Kano Milli Takımı'na sporcu kazandırdık. Yıl içerisinde yurtta düzenlenen müsabakalarda, farklı kategorilerde birçok dereceyi ilimize kazandırmayı başardık. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.