Van

Eski Başbakan Yardımcısı Atalay:

15:35 08 Ekim 2015
Eski Başbakan Yardımcısı Atalay:

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van milletvekili adayı Beşir Atalay, 1 Kasım seçimlerine ilişkin, "Hiç kimseye seçimin huzurunu bozdurmayız. Bu konuda devlet ve parti olarak kararlıyız" dedi.

Atalay, Van'daki seçim çalışmaları kapsamında bir otelde, AK Parti il ve ilçe gençlik kolları başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Atalay, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gençlere büyük önem verdiğini vurgulayarak, partinin her kademesinde görev alan tecrübe sahibi isimlerle genç kardeşlerini bir araya getirdiklerini söyledi. 

Gençlerin parti içinde yürüttükleri çalışmayı çok önemsediklerini dile getiren Atalay, şöyle dedi:

"Yeni seçim beyannamemiz var. Gençlere yönelik çok yeni imkanlar var. Kendi işini kurmak isteyen gençlere 50 bin lira karşılıksız hibe veriliyor. Bu önemli bir miktar. Elinde mesleği olanlar işlerini kurabilecek. Bunun üzerine de 100 bin liralık faizsiz kredi vereceğiz. Buna benzer projelerimiz var. Bütün bunlar beyannamelerimizde yer aldı." 

Bu seçimlerin bir imkan olduğunu ve "tek başına iktidarın mümkün olduğu bir istikrar dönemini başlatır" diye çalıştıklarını kaydeden Atalay, şöyle devam etti:

"Başka bir partinin tek başına iktidar olma imkanı yok. En yakın rakibimizle aramızda yüzde 16 fark var. AK Parti yeniden tek başına iktidar olacak ve politikalarımız devam edecek. Bütün ilçelerimize köylerimize gideceğiz. Van'ın her köşesini mutlaka çalışmamıza dahil edeceğiz. Biz çok yüksek hedefler için çalışıyoruz. Bizim icraatlarımız açıktır. Bu kadar yıl Türkiye'ye ekonomik kalkınma, demokratikleşme ülkenin imarı konusunda neler yaptığımızı sizler zaten biliyorsunuz."

Atalay, Van'da iki partinin çalışma yürüttüğüne dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onların derdi sadece terörün gölgesinde bir ideoloji. Bizim amacımız ülkeyi daha yaşanılır hale getirmek. Hiç kimseye seçimin huzurunu bozdurmayız. Bu konuda devlet ve parti olarak kararlıyız. Bütün sandıklarımızın başında olacağız. Çok büyük bir disiplinle çalışıyoruz. Sizlerden seferberlik istiyoruz. Bu seçimi Vanlı kardeşlerim için varlık yokluk seçimi olarak görüyorum. Van'ı biz eski günlerine çevireceğiz. Van'ı çok farklı bir yere getirme iradesi taşıyoruz. Yürüteceğimiz bu çalışmalarla Van'ın geleceği farklı olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.