Van

Erciş'te akademik başarıyı artırma toplantısı

15:36 19 Kasım 2015 1 Yorum Var
Erciş'te akademik başarıyı artırma toplantısı

 Erciş ilçesinde akademik başarının artırılması amacıyla toplantı düzenlendi. 

25-26 Kasım'da yapılacak TEOG sınavı öncesi ilçedeki tüm okul müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantı, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda, TEOG sınavında dikkat edilmesi gereken konular, sınavın uygulanması, akademik başarının artırılması konusunda hazırlanan eylem planları, okullardaki devamsız öğrencilerin tekrar okula kazandırılması, veli ziyaretleri, ders dışı etkinlikler, destekleyici ve yetiştirici kurslar, yürütülen projelerle ilgili bilgiler verildi. 

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, önümüzdeki hafta hafta sınava katılacak öğrencilerin hazırlanması, motive edilmesi için okullar bazında sınıf ve rehber öğretmenler tarafından gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti. 

Şimşek, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerin akademik başarılarının artırılması için eylem planlarının hazırlandığını kaydederek, "Akademik başarının yanında öğrencilerimizin iyi insan olarak yetiştirilmesi misyonu kapsamında değerler eğitimine önem verilmesi gerekiyor. İlçe geneli uygulanan çeşitli projelere katılımın sağlanması eğitimin kalitesinin yükseltilmesini sağlayacaktır" dedi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • hiç 8 yıl önce Şikayet Et
    O bölgeden gelen yöneticiler gibi yöneticiler orada devam ediyorsa...Tecrübeyle sabit başarı çok zor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.