Van

Şemdinli Kaymakamı Öztürk, Sidem Gül'ü makamında kabul etti

17:14 20 Ocak 2016
Şemdinli Kaymakamı Öztürk, Sidem Gül'ü makamında kabul etti

Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk, ilçede PKK'nın iki defa ateşe verdiği okulda önüne çıkan engellere rağmen eğitimini sürdüren ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ilk dönem sınavında soruların tamamını doğru yanıtlayan Sidem Gül'ü akamında kabul etti.

Altınsu köyünde terör örgütü PKK'nın geçmiş yıllarda iki defa yaktığı Atatürk Ortaokulunda eğitimini sürdüren ve sınavda 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak tam puan alan Gül, TEOG'da aldığı başarıyla ilçenin gururu haline geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik ve Okul Müdürü Nabi Özel ile Kaymakamlığa davet edilen Gül, Kaymakam Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaymakam Öztürk, yaptığı açıklamada, Sidem Gül'ün kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Öztürk, "İlçemizin bu tarz haberlerle anılması bizleri mutlu ediyor. İnşallah hedefi doğrultusunda planlı şekilde çalıştığı müddetçe hedefine ulaşır. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarı diliyoruz. Gayretli çalıştıktan sonra ilçemizi daha iyi yerlerde gururla temsil edeceğini düşünüyoruz. Başarısından dolayı tekrar tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik ise Gül'e ilçeye bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür etti.

"Sidem’in başarısı kesinlikle tesadüf değil, tamamen çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı" diyen Çelik, "Sidem’in herhangi bir yoğunlaştırılmış programdan geçmesi ya da farklı kaynaklardan ders çalışması söz konusu değil. Destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ederek bu başarıyı elde etti. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, okul idaremize de ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.