Van

Van Özel Urartu Lazer Göz Merkezi açıldı

16:56 21 Ocak 2016
Van Özel Urartu Lazer Göz Merkezi açıldı

Van Özel Urartu Göz Merkezi, yeni mekanında hizmet vermeye başladı.

Merkezin yeni yerini gezen Vali İbrahim Taşyapan, kentin güzel bir merkeze kavuştuğunu söyledi.

Taşyapan, şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde yapılan her güzel işi takdir etmek durumundayız. Buraya mesafe kat etmemiz çok önemli değil, önemli olan bu güzel yerlere gelmek ve yanında olmaktır. İlimiz daha önceden var olan bir müesseseyi doktor arkadaşlarımızın daha da güzelleştirdiği yerini açılışını yaptık. Bu sayede ilimiz güzel bir merkez kazanmış oldu."

Van'ın sağlık anlamında önemli bir il olduğunu söyleyen Taşyapan, "İlimiz sağlıkta çok iyi bir konumunda. Bölge hastanemiz, bölge hastanemizin yanına yapılan kardiyovasküler cerrahi hastanemiz, çocuk hastanemiz ve aynı zamanda üniversitemizin tıp merkezi, bunlar hakikatten çok nitelikli sağlık kuruluşlarıdır. Bunun yanı sıra özel hastanelerimiz de var. Özel merkezlerimiz var, burası gibi. İnsanı merkeze koymayan hiçbir iş hedefe varamaz. Önemli olan insandır. Tüm bu yatırımlarda insanlarımız içindir" diye konuştu.

Açılışa, Sağlık Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, İpekyolu Belediyesi Belediye Başkanı Veysel Keser, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, kaymakamlar, kurum amirleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.