Van

Bakanlar Ala ile Yıldırım Van'da

21:07 04 Şubat 2016
Bakanlar Ala ile Yıldırım Van'da

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bizler vatandaşlarımızı odağına alan projelere her zaman destek veririz" dedi.

Ala, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Milletvekili Beşir Atalay ile Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'yi makamında ziyaret etti.

Özgökçe'den projeleri ve çalışmalar hakkında bilgi alan Ala, Tuşba Belediyesinin kent için önemli projeler hazırladığını, belediyeye her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Ala, vatandaşların en güzel hizmete layık olduğunu belirterek, "Belediyemiz de vatandaşı odağına alan projeler hazırlamış. Vatandaşa en çok ulaşılabilecek ve en az maliyetli projeler öncelenmiş. Her zaman katkıda bulunacağız. Vizyonlu projeler var ve bu vizyonun kardeşlerimize yansıması için çabalar var. Başkanımızı tebrik ediyorum. Felsefemize uygun bir kent anlayışıyla hizmet yürütüyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla yapılan işler. Halkımız en güzeline layıktır. Biz de en güzelinin yapılması için elimizden gelen desteği sunacağız" diye konuştu.

Bakanlar Ala ve Yıldırım, Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yapan polisleri de ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.