Van

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

09:45 23 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Van'ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Aşağı Kozluca İlköğretim Okulu'nda etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte, hazırladıkları gösterilerle katılımcılara keyifli anlar yaşatan öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM147) çalışanları da destek verdi.

Okuldaki öğrencilerle yüz boyama oyunu oynayan, kitap hediye eden MEBİM çalışanları, ikramlarıyla da öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, programa destek veren herkese teşekkür ederek, "Öğrencilerimizi çok iyi yetiştirmeliyiz. İyi bir insan olmaları için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Bugünün çocukları yarının büyükleri, yöneticileri olacaktır." diye konuştu.

Erciş ilçesinde öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve bütün vatandaşlara Milli Eğitim Bakanlığı görev alanlarıyla ilgili hizmet verildiğini belirten MEBİM 147 çalışanlarından Fatih Bedir, 4 yıllık süre içinde merkezlerini arayan vatandaşların 6,6 milyon geçerli başvurusunu cevapladıklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.