Van

TÜDKİYEB Genel Başkanlığı’na seçilen Çelik, Van'da

12:27 01 Mayıs 2016
TÜDKİYEB Genel Başkanlığı’na seçilen Çelik, Van'da

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanlığı’na seçilen Nihat Çelik, Van’da coşku ile karşılandı.

Tarifeli uçakla Ankara’dan Van’a gelen Çelik, karayolu ile memleketi Erciş’e geçti.

Çelik, AK Parti Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Muradiye Muhtarlar Derneği Başkanı Savaş Ebrem, Gürpınar Muhtarlar Derneği Başkanı Azathan Erdemir, Erciş’teki yetiştiriciler ile muhtar ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Birlik, beraberlik mesajı vererek kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Çelik, şunları kaydetti:

"Öncelikle yaptığımız genel kurulda bizlerden desteklerini esirgemeyen özellikle Karadeniz Bölgesi’nden gelen delegelerimize, bizlere oy veren diğer delegelerimize ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimin tek galibi varsa o da, ülkemizdeki küçükbaş hayvan yetiştiricileridir. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri Bakanlığımıza, Birliklerimize ve yetiştiricilerimize mahcup etmesin. Bu yola çıkarken, ilk hedefimiz küçükbaş hayvancılık alanında ülkemizi dünyanın Yeni Zelanda’sı yapmaktır. Birlikler ve yetiştiriciler arasında yeniden güven ortamını oluşturmanın yanı sıra, küpeleme işlemlerini Birliklerimiz üzerinden yapmak, bu çalışma konusunda Birlik personelleriyle yetiştiriciyi el ele verip kenetlenmelerini sağlamaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.