Van

Zihinsel engelli gençten 3 gündür haber alınamıyor

16:56 14 Temmuz 2016
Zihinsel engelli gençten 3 gündür haber alınamıyor

Gürpınar ilçesinin Otbiçer Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Barış Kadıoğlu'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, bayram tatili için 10 gün önce Gaziantep'ten ailesiyle Otbiçer Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyarete gelen hafif konuşma ve zihinsel engelli Kadıoğlu'na 3 gündür ulaşılamıyor.

Ailesinin yardım talebi üzerine çevrede geniş arama ve tarama çalışmalarına başlayan mahalleli, herhangi bir sonuç alamayınca yetkililerden destek istedi.

Bunun üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin de destek verdiği arama çalışmaları 3 gündür devam ediyor.

Herkesin arama çalışmalarına destek verdiğini anlatan dede Mehmet Kadıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gündür uykusuz ve yorgun şekilde torununu aradıklarını belirtti.

Torunun son olarak kent merkezinde görüldüğü bilgisini almaları üzerine arama çalışmalarını oraya doğru da yoğunlaştırıldığını anlatan Kadıoğlu, "Tek isteğimiz torunumun bir an önce sağ, salim bulunup, ailesine kavuşturulması. Yetkililerin de aramalar konusunda gerekli hassasiyeti göstermesini rica ediyorum." dedi.

Dayı Halil İbrahim Sertkal ise yeğenini görenlerin polisi veya "0536 416 4581" nolu telefonunu arayarak bilgi vermesini istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.