Van

Vefalı doktor, engellileri unutmadı

20:25 09 Ağustos 2016
Vefalı doktor, engellileri unutmadı

Erciş Devlet Hastanesinde 7 yıl önce başhekim olarak görev yapan Uzman Doktor Laçin Habibi, yıllar sonra ziyaret ettiği ilçede Bedensel Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki özel bir hastanedeki görevinden ayrılarak başka bir ile gitmeye karar veren Habibi, evinin eşyalarını da Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şubesine hediye etti.

Dernek Başkanı Kaya ve üyeleriyle bir araya gelen Habibi, Ercişlilerle yıllara dayanan bir gönül bağının bulunduğunu ve hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Habibi, her zaman engellilerin yanında olmaya, destek vermeye özen gösterdiğini vurgulayarak, "Engelli kardeşlerimizin ilçede birçok sorunu vardı. Elimizde olmayan nedenlerle onlar için hazırladığımız projelerimizi bir süreliğine askıya almak zorunda kaldık. İnşallah bu projelerimizi önümüzdeki zamanlarda hayata geçirmeyi hedefliyorum. Bugün burada sizlerle bir araya gelmem ayrıca benim için büyük bir onur vesilesidir. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım." diye konuştu.

Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şube Başkanı Hadi Kaya, Habibi'nin deprem döneminde de kendilerine büyük destek verdiğini anımsatarak, "En zor zamanlarımızda yanımızda olan hocamıza teşekkür ederiz. Yaptığı yardım ve katkıları hiçbir zaman unutmayacağız."dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.