Van

Gürpınar Anadolu Lisesine bilgisayar yardımı

15:38 24 Şubat 2017
Gürpınar Anadolu Lisesine bilgisayar yardımı

Türk Telekom çalışanları, Van Gürpınar Anadolu Lisesine 30 bilgisayar bağışladı.

Geliştirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerle toplumsal hayata katılamayan tüm kesimlerin bilgiye erişimine katkıda bulunan Türk Telekom, Van Gürpınar Anadolu Lisesine 30 bilgisayar bağışladı.

"Herkes İçin Erişilebilir İletişim" prensibiyle hareket eden Türk Telekom personelinin bağışladığı bilgisayarların kurulumunu kurumun bölgedeki çalışanları yaptı.

Van Gürpınar İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı ve Van Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç'un katılımlarıyla ve Türk Telekom çalışanlarıyla bilgisayarların teslimini yapan Türk Telekom Van İl Müdürü Abdulselam Kılıç, eğitimin geleceğine teknolojinin yön vereceğini söyledi.

Kılıç, "Tüm dünyada bilgi ve iletişim teknolojilerinin, ekonomik kalkınma üzerinde bir lokomotif işlevi olduğunu söyleyebiliriz. Türk Telekom olarak Türkiye'nin her yerinde, herkesin teknolojinin nimetlerinden faydalanması, bilişim teknolojilerini etkili bir şekilde kullanması ve gerekli eğitimleri alabilmesi için çalışıyoruz. Gençlerimizin en büyük potansiyelimiz olduğuna ve üretken bireyler yetiştirmenin önemine olan inancımızla faaliyetlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin 81 ilinde 33 bini aşkın çalışanı ile teknolojinin gücünden faydalanarak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarına çalışanlarını da dahil eden Türk Telekom, Türkiye'nin her ilinde gönüllülük faaliyetlerine devam ediyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.