Van

YYÜ'de İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinden panel

15:35 22 Mart 2017
YYÜ'de İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinden panel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi tarafından başlatılan Panel Dizisi Programı kapsamında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı panelle devam etti.

YYÜ Edebiyat Fakültesi tarafından organize edilen paneller dizisinin beşincisi, önemli yazarlar ve eserlerinin ele alındığı program ile sürdü.

Prof. Dr. Nihat Bayşu Konferans Salonu’nda gerçekleşen panelde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, paneller dizisinin önemine değindi.

Paneller dizisini takdir ettiğini ve önemsediğini ifade eden Battal, şöyle konuştu.

"Kültürlü toplum, bilinçli toplumdur. Bunun bir şeye daha katkısı var. Gençlerimiz bu süreçte kendi içerisinde özgüvenlerini geliştiriyor. Bu paneller bu yönüyle de önemli. Gençlerimiz adeta bir öğretim üyesi gibi iddialı sunumlar yapıyor. Hem bizim bilgilenmemize katkı sunuyor hem de kendilerine ciddi katkıları oluyor. Bu noktada bölüm başkanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ise sanat ve edebiyatın önemine dikkat çekerek, bunun en az ekonomi ve ticaret kadar önemli olduğunu belirtti.

Program panelistlere katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.