Van

Çatak Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi

15:59 25 Mart 2017
Çatak Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi

Çatak Belediyesi tarafından hazırlanan, "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Malzeme dağıtımında gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, amaçlarının öğrencileri spora teşvik etmek, spora ve sporcuya destek olmak olduğunu kaydetti.

İlçede sosyal faaliyetlerin yok denecek kadar az olmasından, böyle bir proje hazırladıklarını ifade eden Akgül, "Gençlerimizi ve öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora ağırlık verdik. İlk olarak Çatak belediye spor kulübünü kurduk, spor kulübümüzde spor alanında aklınıza gelecek her türlü branşlar mevcut. Yetenekli gençlerimizi bir bütün olarak geliştirmek öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek amacıyla okullarımızı ve kurumlarımızı sporun içine çekmek günün stresinden kurtarmak ve daha verimli olmaları için merkez ve tüm mahalle okullarımıza spor malzemesi dağıtmanın mutluluğunu yaşıyorum." diye konuştu.

Proje kapsamında 38 ilkokul ve ortaokulda öğrencilere, spor malzemesi okullara ise futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, satranç takımı hediye edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.