Van

Yalçın, Vanspor yönetimiyle buluştu

12:41 26 Mart 2017
Yalçın, Vanspor yönetimiyle buluştu

Yalçın, TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Erzincanspor karşılaşması öncesinde Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetimi, futbolcuları ve teknik kadrosuyla yemekte bir araya geldi.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetimi, futbolcuları ve teknik kadrosuyla bir araya geldi.

Yalçın, 12 maçını art arda kazanan bir takımdan, Play Off'a kalmalarını istedi.

Play Off'un yakalanmamasının ne futbolcunun, ne takımın, ne de Van'ın işine yaramayacağını belirten Yalçın, "Formanın hakkını vermek sizin işiniz, sizin hakkınızı da vermekte bizim işimiz. Öyle bir performans sergileyin ki bu işin en büyük kazananı kentimiz olsun." diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediyesi olarak takımın yanında olduklarını anlatan Yalçın, şunları söyledi:

"Takımların, şehirlerin, ülkelerin ve şahıslarında kaderlerinde iniş çıkışlar vardır. Bazen zaman ve zeminler bunu etkiler. Bizim Van'ımızda da bir ara terör, sonra deprem, sonra devletin idari bir farklılığı olmuş ve bugünlere gelmişiz. Allah kötü günleri bir daha göstermesin. Hepimize sağlıkla nice mutlu yıllar günler nasip etsin. Bu işin ekonomik yönü doğrudan belediyelerin sırtında yürür. Bu bizim işimiz. Top oynamakta sizin işiniz. Ben buradayım sizde buradasınız. Sizler oynayın bizler de karşılığını sunalım."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yeni yönetimde görev aldığını dile getirdi.

Van Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir çıkış göstermesi için elinden geleni yapacaklarını aktaran İnanç, şöyle konuştu:

"Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni seçilen yönetim ekibinin Van'ın beklentilerine cevap vereceğine, beklenen ve özlenen takımı yapılandırılmaya katkı sunacağıma olan inancım tamdır. Sporcularımız ve teknik kadromuz, yarın oynanacak maçı ve daha sonra sezonun diğer maçlarını bize yakışan bir şekilde sürdürecektir. Onurumuzla, haysiyetimizle sahaya çıkıp terimizin son damlasına kadar mücadelemizi verip arzu ettiğimiz neticeleri alacağız. Futbolcu kardeşlerimin ve teknik kadronun bu süreçte ortaya koyacakları performans kendilerini bir yere taşıyacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.