Van

Halk oylamasına doğru

09:50 30 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Van Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Çiftci, beraberindeki heyetle birlikte Eğitim-Bir-Sen Van Şubesi'nde Memur-Sen'e bağlı federasyon başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

Memur-Sen ailesinin Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, ülkedeki her büyük problemde tercihini milletten yana kullandığını ve özellikle gençlerin eğitimi üzerinde durarak bu anlamda büyük takdir topladığını dile getiren Çiftci, gençliğe çok daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Kapıköy sınır kapısının çok yakın zamanda açılarak Kapıkule Sınır Kapısı ile eşdeğer hale geleceğini belirten Çiftci, büyük yatırımlar için öncelikle ülke refahı ve ülke ekonomisinin iyi bir seviyede olması gerektiğini kaydetti.

Memur-Sen Van Şubesi Başkanı Osman Ayşin ise 15 Temmuz'un ülke için bir milat olduğunu hatırlattı.

Memur-Sen'in bu tarihi sürecin başından beri hainlere fırsat vermeme adına çok çalıştığını, darbeyi bertaraf etmek için alanlara çıkan ilk kesim olduklarını dile getiren Ayşin, 16 Nisan'da da tavırlarının "evet"ten yana olacağını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.