Van

Erciş MYO'da mezuniyet töreni

15:05 15 Mayıs 2017
Erciş MYO'da mezuniyet töreni

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Erciş Meslek Yüksekokulu, (MYO) 23. dönem mezunlarını verdi.

YYÜ Erciş MYO 23. Dönem Mezuniyet Töreni, Erciş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda yapıldı.

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, törende yaptığı konuşmada, mezun olan gençlere topluma karşı sorumluluklarını unutmamaları çağrısı yaparak, şunları söyledi:

"Sizden beklentim, yaşadığımız coğrafyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu zorlukları göz önünde bulundurarak, bu bilinçle hareket edip hayatınızı bu şekilde sürdürmeniz. Zor bir coğrafyada, zor bir cenderede yaşıyoruz. Dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan insanlar göre, biraz daha mesuliyet sahibisiniz. Bu bilinçle vatan, bayrak ve millet aşkıyla bundan sonraki hayatınızı sürdüreceğinizi umut ediyorum."

YYÜ Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel ise öğrencilerin iki yıl önce başladıkları süreci tamamladıklarını ifade ederek, öğrencilere atıldıkları hayatta başarı diledi.

Erciş MYO Müdürü Prof. Dr. Fikret Yaşar da 23. dönem öğrencileri mezun etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kendinize güvenin çünkü güzel bir eğitimden geçtiniz. Birbirinden değerli hocaların eğitiminden geçtiniz. Bu eğitimi her zaman dikkate alarak kendinize güvenin. Bir bilgi birikiminizin olduğunun farkına varın. Bunu gittiğiniz her yerde iyi kullanmaya çalışın. Emin olun başarılı olacaksınız. Yaradan sizleri muvaffak etsin."

Törende, konuşmaların ardından bölümlerini dereceyle tamamlayan öğrencilere ödülleri verildi.

Program, öğrencilerin halay çekmesi ve kep atmasıyla son buldu.

Törene, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.