Van

Kardeş belediyeden iftar

10:19 23 Haziran 2017
Kardeş belediyeden iftar

Başkale Belediyesi ile kardeş belediye olan Dulkadiroğlu Belediyesi ilçede iftar programı düzenledi.

İlçedeki Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

İftara katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kardeşlik ve gönül sofrasında bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Okay, "Başkaleli hemşehrilerim, elimizdeki imkanları sizlerle paylaşmak için zaman zaman ilçeye geliyorum. İnşallah sizlere belediyecilik anlamında katkı sunmayı amaçlıyorum. Bugün de burada ramazanın bereketini sizlerle paylaşmak için kaymakamımızla böyle bir organizasyon yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk ise kardeş belediye ile iftar programı düzenlediklerini söyledi.

Öztürk, "Ramazan ayında belediye ve kaymakamlık olarak vatandaşlarımıza 6 bin paket gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulunduk. Yine ilçemizde bir panoramik park yapma çalışmalarımız da sürüyor. Dilerim bu çalışmalarımız Başkale için hayırlara vesile olur." diye konuştu.

İftara, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Engin Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Himmet Polat, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Engin Hatipoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.