Van

Gürpınar Belediyesinin taziye evlerine yardımları

15:56 27 Temmuz 2017
Gürpınar Belediyesinin taziye evlerine yardımları

Gürpınar Belediyesi, sosyal projeler kapsamında ilçedeki mahallelerde bulunan taziye evlerine 4 bin sandalye ile bin masa dağıttı.

Görevlendirme yapılmasının ardından ilçede tespit edilen eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yürüten Gürpınar Belediyesi, Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda ilçeye bağlı 40 mahallede bulunan taziye evlerine 4 bin sandalye ve bin masa yardımında bulundu.

Belediye ekipleri, mahallelerde taziye evlerinin sorumlularına teslim edilen masa ve sandalyeler, taziye günlerinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ekipler, ihtiyaç duyulan taziye evlerini ayrıca boyuyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçenin her mahallesine hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşımıza ulaşarak, sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz, belirledikleri mahallelerde eksikleri tespit ettikten sonra, buralarla ilgili çalışma yürütüyor. 40 mahallede bulunan taziye evlerinin eksiklerini bu kapsamda giderdik. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.