Van

Edremit Belediyesinin kavşak çalışması

16:08 27 Temmuz 2017
Edremit Belediyesinin kavşak çalışması

Edremit ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan ve tüm yolların birleşme noktası olan bölgede kavşak yapımı için çalışma başlatıldı.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Atıf Çiçekli, sürekli kazaların yaşandığı TOKİ konutlarının birleşme noktası olan yolu daha güvenli hale getireceklerini söyledi.

Kaymakam Çiçekli, yolda artık kazaların yaşanmaması ve can kaybının olmaması için çalışma başlattıklarını belirterek, 30 bine yakın insanın ikamet ettiği TOKİ bölgesinde büyük bir sıkıntıyı ortadan kaldıracaklarını dile getirdi.

Erdemkent, Erenkent ve Esentepe’ye giden anayolun buluştuğu ve "zirve" diye adlandırılan noktada artık kazaların yaşanmayacağını aktaran Çiçekli, şunları kaydetti:

"İlk olarak vatandaşlarla anlaşarak anayolu genişletme çalışmalarını başlattık. Birleşme noktası ve 15 metre alana sahip yolda dün gerekli incelemelerimizi yaparak bugün de çalışmalara başladık. Her yönden araçların geldiği bu alanda yol genişletmenin ardından bir de kavşak yapma çalışmalarına başlıyoruz. Tek gayemiz, burada artık kazaların yaşanmaması ve canların zarar görmemesidir. Erdemkent, Erenkent ve Esentepe’de ikamet eden vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.