Van

İpekyolu Gençlik Merkezi

14:16 28 Temmuz 2017
İpekyolu Gençlik Merkezi

İçinde atölyeler, derslikler ve sosyal alanlar bulunan İpekyolu Gençlik Merkezi tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bina, tadilatın ardından gençlerin hizmetine sunuldu.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatıldıktan sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne devredilen ve gençlik merkezine dönüştürülen eski dershane binası, gençlere hizmet veriyor.

İçinde 6 derslik, 3 etüt salonu, 9 el sanatları atölyesi, bilgisayar atölyesi, masa tenisi, bilardo, okuma ve dinlenme salonlarının bulunduğu binada, gençler ve çocukların yanı sıra yetişkinler de imkanlardan yararlanabiliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, merkezle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Gençlik merkezimizin üst katında büyük bir kafeterya oluşturduk. Şuan onarımı devam eden kafeteryamız yaklaşık 500 metrekare büyüklüğünde. Gençlerimizi kötü emelli insanların tuzaklarından, kahve köşelerinden alıp burada oluşturduğumuz merkeze gelmelerini sağlayacağız.

Merkezdeki imkanları ücretsiz sunuyoruz. Bu merkez gençlerimizin yanı sıra vatandaşlar ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızın emrinde olacak. Vatandaşlarımızı merkezimizin tüm imkanlarından faydalanmaya davet ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.