Van

Erciş'te halk ekmeğe yoğun ilgi

17:47 19 Ekim 2017
Erciş'te halk ekmeğe yoğun ilgi

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Erciş Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ürettiği ekmeği vatandaşlara uygun fiyatla sunuyor.

Erciş Belediyesinden yapılan açıklamada, görevlendirme öncesi düşük kapasiteli ve hijyen olmayan şartlarda halk ekmeğin üretildiği belirtildi.

Görevlendirmenin ardından "Halka hizmet hakka hizmettir" anlayışıyla halk ekmeğinin hijyenik şartlarda üretildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza en iyi hizmeti götürürken, vatandaşımızın en temel gıda maddesi olan ekmeği en yüksek kalitede üreterek uygun fiyatla satışa sunuyoruz. Piyasa fiyatının altında 75 kuruşa sunduğumuz ekmek, vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor. 300 metrekarelik alanda ve 20 bin kapasiteli fırınımızda günlük ortalama 8 bin ekmek üretiyoruz. Ekmekleri, çarşı merkezi ve mahallelerdeki 6 satış noktamıza tamamen hijenik olarak taşıyarak satışa sunuyoruz. Ekmeğimiz toplumun düşük gelirli gurubuna değil, her kesime hitap ediyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.