Van

Van YYÜ'de "Aktif Kampüs" etkinliği

16:13 29 Kasım 2017
Van YYÜ'de "Aktif Kampüs" etkinliği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü Aktif Kampüs Programı'nın ilkini üniversite kampüsünde gerçekleştirdi.

Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Funda Coşkun'un rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, çok sayıda öğrenci, akademisyen ve personel katıldı.

Etkinlikte BESYO Spor Salonu'ndan sahile yürüyen katılımcılar, burada eğitmenler eşliğinde egzersiz hareketleri yaptı.

Etkinlik sonrası konuşan Coşkun, dersin uygulamalı olarak başladığını fakat çok daha büyük bir projeye dönüştüğünü söyledi.

Coşkun, şöyle konuştu:

"İlkini yaptığımız bu etkinlik başta bir dersin uygulamasıydı ama şimdi bizim için büyük bir projeye döndü. Sağlıklı beden için sağlıklı kalp figürüne dikkat çekmeyi amaçladığımız bu ilk etkinlik sonrasında etkinliğimizi tüm fakültelere yaymayı planlıyoruz. Yıl boyunca sürdürmeyi planladığımız bu etkinlik için destek sunan başta öğrencilerim olmak üzere herkese teşekkür ederim."

Coşkun ilk etkinliklerine katılan Yrd. Doç. Dr. Asiye Parlak, Öğretim Görevlisi Cezmi Müküs, Doç. Dr. Zeki Duman ve Burak Görentaş ile Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü ile Van ve Başkale Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.