Van

Van'da "Türkülerle Anadolu" konseri

13:21 11 Aralık 2017
Van'da "Türkülerle Anadolu" konseri

Van Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Van Anadolu Müzik Cemiyeti tarafından "Türkülerle Anadolu" konseri etkinliği düzenlendi.

Van Devlet Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile eşi Sevcan Zorluoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, Alay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ile eşi Dilek Özfidan ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın katıldı.

Şef İhsan Ekin yönetimindeki konsere katılanlar, Van Anadolu Müzik Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosunun değişik yörelerden seslendirdiği solo ve koro şarkılarla güzel bir gece geçirdi.

Vali Zorluoğlu, konsere katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Harika bir konserde Anadolu'da bir yolculuğa çıktık. Sadece kulaklarımızın değil gönlümüzün de pasını aldınız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tarz kültürel çalışmalara devam edeceğiz. Bu güzide toplulukla inşallah çok daha farklı çok daha güzel çalışmalara imza atacağız." diye konuştu.

Güzel bir gecede Vanlılarla buluşmanın gururunu yaşadıklarını belirten Van Anadolu Müzik Cemiyeti Başkanı Vedat Ertosun, katkılarından dolayı Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, önümüzdeki günlerde 2 konser daha düzenleyeceklerini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.