Van

Van Büyükşehir Belediyespor'dan hakem tepkisi

18:45 11 Aralık 2017
Van Büyükşehir Belediyespor'dan hakem tepkisi

Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım, TFF 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu Pazarspor ile oynadıkları maçtaki hakem kararlarına tepki göstererek, maç görüntülerini Türkiye Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kuruluna göndereceklerini bildirdi.

Çalım, Şahabettin Özarslaner Tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek, Pazarspor maçındaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Bir üst lige çıkmak için hedef koyduklarını ve bu kapsamda çalışmalara devam ettiklerini anlatan Çalım, "Aldığımız desteklerle 2017-2018 yılı futbol sezonunda ilimize yakışacak bir takım kurmak için gayret ettik. Oluşturmuş olduğumuz takım, ciddi zorluklarla bir araya getirilmiştir. Ligin en kaliteli ekibi kurulmuştur." dedi.

Ligde, Pazarspor ile oynadıkları maçta, hakem kararlarının sonuca etki ettiğini iddia eden Çalım, şunları kaydetti:

"Ligde 10 Aralık'ta oynanan maç 0-0 devam ederken, Büyükşehir Belediyesporumuzun atağında kaleye giden topu rakip oyuncunun kale içinde elle çıkarması sonrası verilen kırmızı kart ve penaltı, orta hakemin 4. hakemle görüşmesinin ardından değişti. Sonrasında ise hakem birçok pozisyonda lehimize karar vermeyip maçı katletmiştir. Müsabakada yapılan çekimin tamamını Türkiye Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu'na göndereceğiz. Müsabakayı izleyen yetkililerin ne karar vereceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bu işin takipçisi olacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.