Van

Hastane önüne yapılan duraklar incelendi

13:24 23 Ocak 2018
Hastane önüne yapılan duraklar incelendi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yapılan durakları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplu ulaşım alanlarının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Kent genelinde yapılacak olan akıllı durak alanlarını belirleyen belediye, aynı zamanda mevcut durakların iyileştirilmesi çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yeni yürüme alanları ve duraklar yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, belediye halkın hizmetinde olduklarını, çalışmalarda vatandaşların yoğun kullandığı bölgelere öncelik verdiklerini söyledi.

Hastanenin de vatandaşların yoğun kullandığı bölgeler arasında yer aldığına dikkati çeken Tamer, şöyle devam etti:

"Burada maalesef daha önce ne vatandaşlarımızın yürüyebilecekleri bir kaldırım, servis bekleyecekleri bir durak kabini yoktu. Hasta ve hasta yakınları araçların arasından gidip gelmek zorunda kalıyordu. Bu da büyük bir tehlike arz ediyordu. Zaman zaman kazalar yaşanmaktaydı. Bizler vatandaşlarımızdan da gelen talepler üzerine harekete geçerek kısa süre içerisinde hem burada kaldırım çalışması hem de yeni durak kabinleri inşa ettik. Halkımız da bu durumdan oldukça memnun. Eksik olan yerler de inşallah bir an önce tamamlanacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.