Van

Belediye Başkanı Özgökçe sanayi esnafıyla bir araya geldi

13:56 23 Ocak 2018
Belediye Başkanı Özgökçe sanayi esnafıyla bir araya geldi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tuşba Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, İmar ve Şehircilik ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaçak çalışan, açılış ruhsatı olmayan iş yerleri ile bina nizamına uygun olmadan yapılan çıkıntılarla ilgili esnafı bilgilendirdi.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, burada yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana modernizasyon ve kentsel planlama konusunda çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

İlçe için gereken yol, park ve diğer hizmetleri, vaktinde yerine getirdiklerini vurgulayan Özgökçe, şunları kaydetti:

"Büyük gayretle çarpık kentleşme ve kaçak yapılaşmaya son vererek, ilçemizde kimlikli ve medeni akıllı bir şehir oluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlamda sanayi sitesinde de önemli adımlar atıldı. Orta direk esnafımızın çalıştığı sanayi sitesi için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Sanayi sitesi başkanımız ve oda başkanımız ile sürekli küçük sanayi sitesi ihtiyaçlarını istişarelerle çözüyoruz. Sanayi sitemizin gerekli yerlerine asfalt, kilit taşı ve parke çalışmalarını birçok alanda yeşil alan ve park alanı oluşturduk. Dört yıl boyunca her kış kar yağdığında ilk olarak düzenli bir şekilde esnaflarımızın mağdur olmaması için iş yerlerinin kapalı kalmaması adına gece gündüz demedeni karla mücadele çalışmalarımızı gerçekleştirdik."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.