Van

Büyükşehir Belediyesi 33 ASM'yi onaracak

15:37 25 Eylül 2018
Büyükşehir Belediyesi 33 ASM'yi onaracak

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitimden sağlığa, kültür-sanattan turizme, tarımdan sosyal hizmetlere kadar birçok hizmet sunulan Van'da, merkez ve ilçelerde hizmet veren 33 ASM'nin bakım ve onarımı için çalışma başlatıldı.

Van Büyükşehir Belediyesince kentteki 33 Aile Sağlık Merkezi'nin (ASM) bakım ve onarımı yapılıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında ASM'lerin dış cephe mantolaması, iç ve dış cephe boyası, çevre duvarlarının onarımı ile lavabo ve banyoların tadilat işleri yapılıyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Ülker Cem Kaplan, hedeflerinin vatandaşların daha sağlıklı bir ortamlarda hizmet almalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Bakım ve onarım çalışmalarının kısa süre önce başladığını anlatan Kaplan, "Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'nun talimatları doğrultusunda başlattığımız çalışmayı kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Onarımlar için yaklaşık olarak 340 bin lira bütçe ayırdık. Çalışma kapsamında 33 Aile Sağlık Merkezinin bakım ve onarım işini yapıyoruz. Geçen yıl okullarda benzer bir çalışma yapmıştık. Sağlık kuruluşlarındaki onarım çalışmaları şuanda tüm hızıyla devam ediyor. Sezon sonuna kadar da tamamlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.