Van

Kaymakam Doğramacı, muhtarlarla buluştu

17:49 17 Ekim 2018
Kaymakam Doğramacı, muhtarlarla buluştu

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, Muhtarlar Haftası dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kaymakamı Doğramacı, ilçenin, tarihinde görülmemiş hizmetlerle buluştuğunu, gece gündüz demeden yeni bir Gürpınar'ı inşa etmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Kentin, özellikle son bir buçuk yılda yapılan hizmet ve yatırımlarla güvenin, istikrarın ve barışın hakim olduğu bir kente dönüştüğüne vurgu yapan Doğramacı, şunları kaydetti:

"İlçe merkezimizden tutun en ücra mahallemize kadar belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. İnsanların rahatça dolaşabildiği, birliğin ve kardeşliğin kol gezdiği bir ilçe olduk. Bunu başarırken, bizi her şeyin üstünde kardeş kılan bir inanç bağımızın olduğuna inandık. Sizler de biliyorsunuz ki zamanında huzur vaadiyle gelenler beraberinde kan ve göz yaşını da eksik etmediler. Bu milletin kaynaklarını başka yerlere akıttıkları gibi geleceğini de karartmaya çalıştılar."

Bunlara fırsat vermeyeceklerinin altını çizen Doğramacı, "Devletin aleyhine çalışanlar veya bunlarla işbirliği içinde olanlara asla göz açtırmayacağız. Hep birlikte bu memlekete sahip çıkarsak Edirne'sinden Van'ına huzurun eksik olmadığı bir Türkiye'yi geleceğe taşırız." diye konuştu.

Kentte düzenlenen güreş etkinliklerine katkı sunan muhtarlara teşekkür eden Doğramacı, festivalin bölgedeki huzur ve güven iklimini güzel şekilde kanıtladığını dile getirdi.

Ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Çakaroğlu, İlçe Emniyet Amiri Soner Kırtıl, İlçe Müftüsü İsmail Böyük ve bazı kurum amirleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.