Van

Van'da korkutan görüntü! Boyları 1,5 metreyi geçiyor...

12:14 21 Haziran 2019 20 Yorum Var
Van'da korkutan görüntü! Boyları 1,5 metreyi geçiyor...

Van’ın Özalp ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte görülmeye başlanan ve boyları 1,5 metreyi geçen yılanlar korkuya neden oldu.

Özalp ilçesindeki bir seraya giren yaklaşık 1,5 metre boyundaki yılan, büyük korkuya neden oldu. Yılanların evlerine kadar geldiğini dile getiren vatandaşlar, bazılarını öldürdüklerini bazılarının ise kaçtığını söyledi. Vatandaşlar, “Yılanlar ilçede büyük korkuya neden oldu. Bu durumu Özalp Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdik. Her geçen gün sayıları artan yılanlar için çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler. 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Azat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yilanlardan değil insanlardan korkun...!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nıhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkutan görüntü mü metropollerde kızlar evlerinde ejderha besliyor köylüyü ekolojik hayati koruyan bi yilan korkutmaz
    Cevapla
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi hayvan severler kızacak ama. efendimiz ihramdayken bile başınızdaki bitleri öldüremezken ,yılan ,akrep, çaylak, ısırgan köpek fare gibi haşeratın öldürülmesine izin veriyor namaz kılarken gelen yılan ve akrep fazla hareket olmayacaksa namazda bile öldürülmesine izin veren hadisler sayılamayacak kadar çok.hayvancılar köpekler çocuğu,annesini. kadını ,genci parçalarken gıkları çıkmıyor ama bir köpek öldürülünce vay canavarlık diye tepişiyor. şimdi bir türküdeki mısra yerinde değilmi? angarada dayın yoktur hamido gurban niye doğdun işte resim.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Su kaynaklarını hep borulara aldık ,sanıyoruz ki bu sadece bize ait. Halbuki bu su dan hayvanların da hakkı var. Hayvanların hakkını da gaspettikçe onlarda doğal olarak yaşamak için arayışa geçiyorlar ve insanların yaşadığı yerlere geliyorlar. Biz onların hakkına girdikçe Allah da bizden alıyor. Nerde eski su bolluğu.
    Cevapla
  • AliŞim 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız. Kırsalda neredeyse tüm akarsular su depolarına aktarılıp evlere veriliyor. Köy pınarı diye bir şey kalmadı. Dışarıda içecek bir damla su bulamıyorsun. Hayvanlar ne yapsın?
  • alper____x___ 4 yıl önce Şikayet Et
    yaratılan her çanlı ve nesle sebepsiz degildir hepside tabiytmızı tamamlar yoksa ekolojik denge bozulur,insanlar için ilerde büyük skıntılar olur,ve olmayda başladı bile bençe...
    Cevapla
  • Cengizhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bol keseden atmasi kolay sen yaşa yilanlarla iyiyse..
  • ttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkunc bişey
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.