Van

Koronaya yakalandığını zannetti, gerçek öyle bir şey çıktı ki!

12:26 07 Nisan 2020 10 Yorum Var
Koronaya yakalandığını zannetti, gerçek öyle bir şey çıktı ki!

Van'ın Erciş ilçesinde odun kırarken aniden rahatsızlanan Şahabettin Demir, yüksek ateş ve şiddetli ağrı nedeniyle gittiği hastanede, kendisini zehirli bir böceğin ısırdığını öğrendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük korku yaşadığını belirten Demir, hastaneden geldikten sonra çalıştığı yerde yaptıkları aramada, akrebe rastladıklarını söyledi.

İlçenin Kışla Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk babası Şahabettin Demir, önceki gün evinin bahçesinde odun keserken aniden rahatsızlandı. Ateşi yükselen ve ayağında şiddetli bir ağrı hisseden Demir, koronavirüs salgını nedeniyle endişelenip, yakınlarına haber verdi. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Demir'in muayenesinde koronavirüs belirtilerine rastlanmadı. Doktorlar Demir'e, ayak bileğindeki şişlik ve kızarıklıktan yola çıkarak, kendisini zehirli bir böceğin ısırdığını söyledi.

Doktorun yazdığı ilaçları alıp, evine dönen Demir, ailesiyle birlikte çalıştığı yerde yaptıkları aramalarda akrebe rastladı. Şahabettin Demir, koronavirüs nedeniyle endişe duyduğunu belirterek, "Bahçede çalışırken aniden ateşim yükseldi ve titremeye başladım. Koronavirüsten dolayı da büyük endişe duydum. Ancak doktorlar, bunun bir böcek sokmasından kaynaklanmış olabileceğini söyleyince sevindim. Şimdi ilaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissediyorum, koronavirüs olmadığım için de çok mutluyum." dedi. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok gecmiş olsun rabim beterinden korusun
    Cevapla
  • Zana 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Corona dan daha iyi
    Cevapla
  • can 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok geçmiş olsun hemserim
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah zeval vermesin devletimize koronayada allah bir çare şifa bulur geçmiş olsun gurban
    Cevapla
  • Fehmi 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah abim toprağım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.