Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı - izle

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyayı kasıp kavuran fenomen dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı - izle
Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı - izle
GİRİŞ 09.06.2016 15:15 GÜNCELLEME 10.06.2016 08:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünya genelinde yaklaşık 8.5 milyon seyircisi bulunan fenomen dizi Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türkçe altyazılı olarak karşımıza çıkan fragman izleyicilere yeni bölüme dair ipuçları veriyor.

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölümde büyük çatışmalar yaşanacak. Heyecan verici sahnelerin yer alacağı fenomen dizinin yeni bölümünde yine nefesler tutulacak. ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanan Game of Thrones'un her bölümünde dengeler daha da değişiyor ve olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor. Peki Game of Thrones 6. sezon 8. bölümde neler olacak? İşte detaylar.

Tüm hızıyla heyecanın devam ettiği Game of Thrones 6. sezon 8. bölümünde Blackfish'e saldırı hazırlığı var. Earth'lardan Brienne, Blackfish'i ikna etmeye çalışıyor ancak eğer ikna edemez ise Jamie ile savaşmak zorunda kalacak. Brienne'nin Jamie'den hoşlandığı herkes tarafından biliniyor. Peki Brienne, Blackfish'i nasıl ikna edecek?

GAME OF THRONES 6. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm fragmanı izleyicilere pek çok ipucu veriyor. Game of Thrones'un yeni bölümünde Jamie, Cercei'ye olan aşkını başka birisine söyler. Ancak bu itirafın ne yazık ki kime yapıldığını fragmanda göremiyoruz. Jamie, Cercei'ye kavuşmak için Tully'lerin canını almaya hazır olduğunu söyler. 

Fenomen dizinin yeni bölümünde İnanç ile Cercei arasında savaş çıkacaktır. Mountanin, Cercei'nin intikamını almak için herkesin canına kıyacak. Game of Thrones'un yeni bölümü izleyenlere bir de sürpriz yapacak. Dizinin seyircileri yeni bölümde karşılarında Sandor Clagane'i görecekler. Dizide Sandor Clagane öldü sanılıyordu. Peki; Tazı lakabıyla çağırılan Sandor Clagane kimin tarafında olacak? Sandor Clagane kimin için savaşa girecek?

Fragmanda Çift Yüzlü Tanrı'nın tapınağındaki bir kız, tapınaktan kaçan Arya'nın peşine düşer. Amacı ise onu öldürmektir. Peki; Arya bu kızın elinden kurtulabilecek mi?

Merak edilen tüm soruların yanıtlarını Game of Thrones 6. sezon 8. bölümünde bulacağız.

YORUMLAR 1
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor