Vampirle aşk başkadır- FRAGMAN

Vampir Günlükleri korku ile gençlik dizisi janrlarını öyle güzel harmanlıyor ki, bir başka vampire dizisi ya da yine mi bir gençlik dizisi dedirtmeden kendini izletmeyi biliyor.

GİRİŞ 27.03.2011 09:06 GÜNCELLEME 27.03.2011 09:06

Aşk siz onu aramazken, hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkar derler. Bu varsayım ne kadar doğru bilemiyoruz, ama CNBC-e’nin yeni gençlik dizisi THE VAMPIRE DIARIES’in baş kahramanlarından Elena için durum aynen böyle gelişiyor.

Ebeveynlerini trajik bir kazada kaybeden Elena, ailenin hayatta kalan tek üyesi teyzesi Jenna’yla birlikte sorunlu erkek kardeşi Jeremy’ye destek olmaya ve yaşadıklarının üstesinden gelmeye çalışırken Mystic Falls Lisesi’nin kalabalık koridorlarında kendi gibi gizemli ve karanlık Stefan Salvatore ile tanışıyor.

İkili arasında hemen gözle görülür bir çekim oluşuyor. Fakat işin içinde gözle görünenden fazlası var...

Vampir Günlükleri korku ile gençlik dizisi janrlarını öyle güzel harmanlıyor ki, bir başka vampire dizisi ya da yine mi bir gençlik dizisi dedirtmeden kendini izletmeyi biliyor. Scream film serisinin yazarı ve Dawson’s Creek’in yaratıcısı Kevin Williams’ın, The New York Times en çok satanlar listesine giren Vampir Günlükleri adlı roman serisinden uyarladığı bu farklı yapımı kaçırmayın.

2 Nisan’dan itibaren her Cumartesi 21:00

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'