Dinazor film fragmanı

Dinozorların nefes kesen, macera dolu hayatları sizleri hayrete düşürecek. En küçük detayların bile özenle yansıtıldığı bu çizgi sinema, çocuklara yönelik yapılmasına rağmen yetişkinleri de kendine hayran bırakıyor.

Dinazor film fragmanı
Dinazor film fragmanı
GİRİŞ 07.11.2011 13:59 GÜNCELLEME 07.11.2011 13:59

Yönetmenliğini Eric Leighton ve Ralph Zondag’ın üstlendiği filmin senaryosu, John Harrison ile Robert Nelson Jacobs’a ait.

Bundan milyonlarca yıl önce Aladar adındaki Iguanodon türü bir dinozor, henüz kuluçkadayken kaçırılır. Aladar ıssız ve uzak bir adada Lemur türü maymunlar tarafından bulunur ve büyütülür. Çok büyük bir meteor yağmurunun başlamasıyla birlikte adadaki yaşam tam anlamıyla bir kaosa dönüşür.

Yayılan şok dalgaları sonucunda tüm canlılar yakındaki anakaraya göç etmek zorunda kalırlar. Aladar ve Lemur ailesinin birkaç üyesi, orada göç halindeki bir dinozor grubuna katılarak güvenli bir sığınak arayışına girerler. Uzun yolculukları boyunca tehlikeler bir türlü peşlerini bırakmaz.

iklim değişiklikleri, susuzluk, yırtıcı dinozorlar gibi birçok soruna göğüs germek zorunda kalırlar. Üstüne üstlük grubun acımasız lideri Kron ve yardımcısı Bruton, elbirliğiyle Aladar’ı yok etmek istemektedir. Ne var ki, Kron’un kız kardeşi Neera’nın desteği sayesinde Aladar, geleneksel yöntemlere karşı meydan okumaya başlar.

Dinazor bugün saat 19:55'te TRT 1 ekranlarında olacak...

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...