Yalova

Yalova Kent Konseyi Başkanı Önder:

12:49 22 Ağustos 2015
Yalova Kent Konseyi Başkanı Önder:

"Tüm siyasi parti genel başkanlarımız, artan terör olayları karşısında birlik beraberlik içerisinde çözüm getirmek için bir uzlaşma zemini üzerinde mutabakata varmalılar"

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, "Tüm siyasi parti genel başkanlarımız, artan terör olayları karşısında birlik beraberlik içerisinde çözüm getirmek için bir uzlaşma zemini üzerinde mutabakata varmalılar" dedi.

Önder, yaptığı açıklamada son günlerde meydana gelen terör olayları sonucunda şehit olanların milleti üzdüğünü söyledi.

Vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını bile feda eden tüm güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Önder, şunları kaydetti:

"Tüm siyasi parti genel başkanlarımız, artan terör olayları karşısında birlik beraberlik içerisinde çözüm getirmek için bir uzlaşma zemini üzerinde mutabakata varmalılar. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize verilebilecek en büyük maddi ve manevi destek, bu mutabakat zemininden çıkacak kararlar olacaktır" diye konuştu. 

Önder, çatışma ortamında namludan çıkan her kurşunun hedefini bulduğu an öncelikle anaların ve babaların yüreklerinin yandığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bu ülkenin, geçmişte birlikte inşa ettiği bir vatan parçası olarak ilelebet payidar olarak kalması hepimizin en büyük arzusu ve emelidir. Bunu gerçekleştirmek için bir an önce huzurlu bir ortama dönülmesi, tüm siyasi partilerimizin öncelikli hedefi olmalıdır. Bu mücadelede hayatlarını kaybeden tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.