Yalova

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Ürkmez:

16:11 24 Ağustos 2015
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Ürkmez:

"Bölücü terör örgütü PKK ile diğer çeşitli terör unsurlarına yapılan operasyonların hız kesmeden kararlılıkla devam etmesini istiyoruz"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez, "Bölücü terör örgütü PKK ile diğer çeşitli terör unsurlarına yapılan operasyonların hız kesmeden kararlılıkla devam etmesini istiyoruz" dedi.

Ürkmez, gazetecilere yaptığı açıklamada son günlerde meydana gelen terör olaylarını kınadıklarını bildirdi.

Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan anlayışından asla vazgeçmeyeceklerinin belirten Ürkmez şunları kaydetti:

"Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, diriliş ve düzenini bozmaya yönelik bu hain ve kalleşçe saldırıları gerçekleştiren bölücü terör örgütü ile onları içte ve dışta destekleyen yandaşlarını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.  Bir şehidimizin acısını yaşamadan diğer şehidimizin gelmesi bizleri üzüntüye boğuyor. Acılarımızın tekrar canlanmasına neden oluyor. Bizler bölücü terör örgütü PKK ile diğer çeşitli terör unsurlarına yapılan operasyonların hız kesmeden kararlılıkla devam etmesini istiyoruz. Bu nedenle sadece kandan beslenen bölücü terör örgütünün biran önce bitirilmesini, ülkemizin ve milletimizin refah ve huzurunun yeniden gelmesini bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.