Yalova

Yalova'dan kısa kısa

10:07 02 Eylül 2015
Yalova'dan kısa kısa

Çınarcık Belediye Başkanı Kurt, muhtarlarla bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinlemek için ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Kurt, bir restoranda düzenlenen programda muhtarların kendilerinin mahallelerdeki gözleri ve kulakları olduğunu söyledi.

Önümüzdeki hafta her mahallede halk toplantıları düzenleyeceklerini belirten Kurt, "Mahallenizdeki, sokağınızdaki sıkıntıları en iyi sizler bilirsiniz. Bu yüzden sizlerle diyalog bizim için çok önemli. Sizlerden aldığımız geri dönüşümle yatırımlarımızı şekillendirip ilçemizi daha iyi bir yer yapabiliriz" diye konuştu.

Kurt, daha sonra muhtarların istek ve sıkıntılarını dinledi.

 

- Çiftlikköy'de doğalgaz çalışması

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlik Mahallesi İhlas Evleri bölgesinde doğalgaz çalışması yapılacağını bildirdi.

Silpagar, yaptığı açıklamada İhlas Evleri bölgesinin su sorununun ardından doğalgaz sorununun da çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Bölgede şuanda kadar 3 bin 500 metrelik hat döşendiğini ve toplamda 5 bin metrelik doğalgaz hattı döşeneceğini belirten Silpagar, "Doğalgazın gelmesiyle burada yaz kış kalmaya başlayan vatandaşlarımızın sayısının artacağını düşünüyoruz. İki hafta içinde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu kış artık İhlas Evleri bölgesinin tamamında halkımız evlerinde doğalgazla ısınabilecek" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.