Yalova

Yalovaspor'un namağlup şampiyon kadrosu 25 yıl sonra buluştu

16:37 06 Ekim 2015
Yalovaspor'un namağlup şampiyon kadrosu 25 yıl sonra buluştu

 Yalovaspor'un 1989-1990 sezonunda 3. Lig'de namağlup şampiyon olduğu kadroda bulunan futbolcular, düzenlenen etkinlikle 25 yıl sonra bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, eski Yalovaspor Başkanı Erdinç Erkorkmaz, eski teknik direktör Güngör Süer ile 1989-1990 sezonunda kadroda yer alan futbolcular ile kulüp yönetiminde görev yapan yöneticiler katıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, burada yaptığı konuşmada, namağlup şampiyon kadronun tekrar bir araya gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Salman, şöyle konuştu: 

"1989-1990 futbol sezonunda 3. Lig'de namağlup şampiyon olarak 2. Lig'e adını yazdıran efsane kadroyu bir araya getirmek istedik. Böylesine bir gecede bizi kırmayarak davetimize gelen o dönemin şampiyon futbolcularını ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yalovaspor efsane bir takımdır. Bu efsane içerisinde geçmişi başarılarıyla dolu takımı 1989-1990 sezonunda yenilgisiz bir şekilde şampiyonluğa ulaştıran futbolculara ve yöneticilere teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.