Yalova

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a piyano resitali sunmak istiyor

12:15 22 Nisan 2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a piyano resitali sunmak istiyor

VEDAT SARI - Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek programa davet edilen çocuklardan 10 yaşındaki İrem Fitoz, etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a piyano resitali sunmak istiyor.

Yalova'da yaşayan ve "gönül gözü" ile piyanoyu ustalıkla çalabilen İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi İrem Fitoz'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan adına gönderilen davet mektubu ulaştırıldı.

Fitoz, AA muhabirine, etkinlik için davet aldığında çok mutlu olduğunu söyledi.

İrem Fitoz, "Davet edildiğimi öğrendiğim zaman Cumhurbaşkanımız için yeni besteler öğrendim. Cumhurbaşkanımıza piyano çalmak istiyorum." dedi.

Anne Nihal Fitoz da kızının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildiğini öğrenince çok sevindiklerini belirtti.

İmkan olması halinde kızının Ankara'daki etkinlikte piyano çalmasını istediklerini dile getiren Fitoz, "Kendisi çok heyecanlı ve çalmayı çok istiyor. Cumhurbaşkanımızla bir araya geleceğini öğrendikten sonra piyanoyla ilgili okuldaki eğitimini evde de sürdürüyor." şeklinde konuştu.

İrem Fitoz'un müzik öğretmeni Şeyda Zaman ise öğrencisine gelen davetle heyecanlandıklarını anlattı.

Zaman, öğrencisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında piyano çalmak için sabırsızlandığını ve sıkı şekilde hazırlandığını ifade etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.