Yalova

Çi̇ftli̇kköy'deki̇ gazi̇ ai̇leleri̇ bi̇r araya geldi̇

16:59 29 Ekim 2016
Çi̇ftli̇kköy'deki̇ gazi̇ ai̇leleri̇ bi̇r araya geldi̇

Çiftlikköy Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programda, ilçede yaşayan 21 gazi ailesi bir araya geldi.

Çiftlikköy'de bir restoranda düzenlenen programda konuşan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, şehitlerin ve gazilerin vatanı, bağımsızlığı, cumhuriyeti korumak için, canlarını hiçe sayarak mücadele ettiklerini söyledi.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Karabulut, şöyle konuştu:

"15 Temmuz’da da meydanlarda tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen Büyük Türk Milleti vardı. Bundan sonra da kaynağını nereden alırsa alsın, hangi şer odağından gelirse gelsin, vatanımıza ve milletimize yönelik her türlü girişime karşı, millet olarak aynı kararlılıkla mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın."

Yemek sonrasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez'e Kaymakam Karabulut tarafından çiçek takdim edildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.