Yalova

Başkan Oral, 2016 icraatlarını değerlendirdi

19:48 17 Şubat 2017
Başkan Oral, 2016 icraatlarını değerlendirdi

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede 2016' da gerçekleştirilen icraatlar ve 2017 projeleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Oral, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlediği toplantıda, Altınova'nın en önemli sorunlarından birisi olan tersane yollarıyla ilgili çalışmanın başladığını ve birinci etap çalışmalarının bu yaz biteceğini söyledi.

Tamamlanan ve devam eden projelere ile ilgili bilgi veren Oral, şöyle konuştu:

"Spor salonu inşaatı tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Altınova Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanarak iç donanımı sürüyor. Yeni belediye hizmet binamızın inşaatı tamamladı, iç dizaynı yapılıyor. Kapalı pazar yeri, otopark ve itfaiye binası ihalesi bitti, 2017'de tamamlanacak. Sağlık Ocağı Sokağında, hastane yanında ilçemize ayrı bir güzellik katacak olan Altınova Şelalesi tamamlandı. Taziye evi, cenaze ve mezarlık hizmetlerini tamamlayan bir proje olarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. 2017'de hizmete girecektir. Hersek Lagünü dünya markası olacak. Kuş gözlem kulesi, eğitim, tanıtım binası ve kamera sistemi 2017 yılında tamamlanacak. 200 yataklı kız öğrenci yurdunun 2016'da ihalesi yapıldı 2017’de tamamlanacak. 7 semt sahası ihalesi yapılmış, çalışma başlamış olup, parklarımızla birlikte 2017'de tamamlanacak. Elektrik hatları yer altına alınıyor. 2016'da 1. etap tamamlanacak. Güvenliğiniz için ilçe içi MOBESE kamera sistemi kurulacak. İhalesi yapıldı. Çalışma başladı ve devam ediyor. 2017’de tamamlanacak. Çiçek Mezadı Projesi hazırlandı, 2017 yılında ihalesi yapılacak, 2018 yılı sonunda tamamlanacak."

Toplantıya, AK Parti Altınova ilçe Başkanı Hasan Zafer ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.